IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
20:09 | 21 май 2019
Обновен: 04:29 | 17 април 2024

ЦСКА остава в играта за титлата, удари "Левски" и преследва "Лудогорец"

"Сините" могат да съжаляват, че не успяха да поведат в първата част на мaча

По материала работи: Слав Велев
ЦСКА остава в играта за титлата, удари "Левски" и преследва "Лудогорец"

ЦСКА остава в играта за титлата, след като победи Левски с 2:0 в двубой от плейофите на Първа лига, игран на стадион "Васил Левски", съобщи Gol.bg

 

Двата отбора си размениха по едно полувреме, като "сините" могат да съжаляват, че не успяха да поведат в първата част на мача.

 

През вторите 45 минути "армейците" вдигнаха темпото и сътвориха няколко добри положения и успяха да поведат, благодарение на Тиаго Родригес (70'), който се разписа от пряк свободен удар. Евандро Да Силва (86') пък оформи крайния резултат.

 

Така интригата за титлата остава жива до последния кръг в първенството, тъй като разликата между ЦСКА и Лудогорец продължава да бъде една точка, след като разградчани победиха Ботев Пловдив с 2:0. Левски пък остава бетониран на третото място и ще играе бараж за място, даващо право на участие в Лига Европа.

 

Символичните домакини започнаха по-добре срещата, като още във втората минута Божидар Чорбаджийски се намеси решително след опасно центриране на Иван Горанов, за да се стигне до корнер в полза на Левски, след който Витаутас Черниаускас боксира неумело, но "сините" не се възползваха.

 

 

Dnes.bg

Коментари

Новини Варна