IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:37 | 21 май 2019
Обновен: 04:29 | 17 април 2024

Варненски ученици мерят сили в картинг състезание

Всяко училище може да излъчи по 5 деца за участие – от 5-и до 7-и клас

По материала работи: Пламен Янков
Варненски ученици мерят сили в картинг състезание

 

Ученически картинг ден ще се проведе на 25-и май от 9 до 12:30 часа, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. За целта всяко училище може да излъчи по 5 деца за участие – от 5-и до 7-и клас. Всяко от тях ще получи безплатно боне, професионален инструктаж за безопасност при пилотиране на картинг от инструкторите на Картинг писта Варна, както и 5 обиколки за тренировка. След приключването ще бъдат съобщени десетте представили се най-добре, които ще имат право на участие във финално състезание. Всички участници ще получат грамоти.

 

За проявата е осигурен транспорт до Картинг писта Варна, а предварително записване за мероприятието трябва да бъде направено от училището - на телефон на 0899 901 981 или с електронно писмо на varnakarting@abv.bg до 23.05.2019!

 

След записване училищата ще бъдат информирани за приблизителният час, в който техните представители ще започнат сесията си. Присъствието на децата на картинг пистата трябва да бъде поне 30 минути преди старта.

Коментари

Новини Варна