IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
21:42 | 12 юни 2019
Обновен: 04:20 | 17 април 2024

Хонда ще пуснат нов двигател във Франция

Японската компания ще представи втори ъпгрейд на двигателя за следващия кръг от шампионата

По материала работи: Пламен Янков
Хонда ще пуснат нов двигател във Франция

Хонда ще представи второто подобрение за 2019 на своя двигател на пистата "Пол Рикар" следващия уикенд, съобщава sportal.bg. Първият ъпгрейд дойде през април, едва няколко състезания след началото на сезона. Тогава Хелмут Марко заяви, че версията от Баку първоначално е била планирана за Монако.

 

Сега холандският вестник Де Телеграаф съобщава, че във Франция Ред Бул и Торо Росо ще могат да се възползват от втория ъпгрейд. Развитието на Хонда изглежда обещаващо, но това също така означава, че и двата отбора ще изчерпат позволената бройка от три двигателя на сезон. Всяка следваща смяна ще бъде наказвана, независимо дали е заради повреда или поредно подобрение.

 

"Вярвам в Хонда" заяви Верстапен. "Работим здраво, за да подобрим представянето. В следващите състезания ще видим къде се намираме. С повече мощност и с по-добър баланс на колата ситуацията ще изглежда съвсем различно".

Коментари

Новини Варна