IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
19:39 | 25 юни 2019
Обновен: 03:38 | 28 февруари 2024

Мъри за Моуриньо: Бях съкрушен, а той просто дойде и ме прегърна

По материала работи: Пламен Янков
 Мъри за Моуриньо: Бях съкрушен, а той просто дойде и ме прегърна

Анди Мъри разказа за своите срещи с популярния футболен треньор Жозе Моуриньо. Това стана по повод гостуването на португалеца на кортовете в Куинс, съобщи tennis.bg, цитиран от sportal.bg.

 

"В събота успях да се срещна с Жозе Моуриньо на тренировъчните кортове в Куинс. Той е голям тенис фен. Срещал съм го няколко пъти тук. При един от тези случаи, беше наистина интересно. Току що бях загубил от Роджър Федерер на финалите на АТР в Лондон през 2014.

 

Федерер ме победи 6:0, 6:1 - абсолютно ме съкруши. Прибирайки се към съблекалнята от корта видях Жозе. Той просто дойде и ме прегърна. Една голяма прегръдка, без думи. Това беше. Хубаво беше, тъй като в тези ситуации е трудно да се намерят думи, които имат значение.

 

Ето защо беше чудесно да го видя пак в Куинс. Винаги е много приятно да говоря с него - особено за футбол," сподели Мъри.

 

Шотландецът разкри и плановете си. "Ако тялото ми продължи да понася добре натоварванията, то аз бих пробвал да играя и поединично. Не чувствам никаква болка в бедрото. Няма значение дали ще мога да се върна през септември или догодина. Целта ми не е да бъда готов за US Open."

Коментари

Новини Варна