IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
17:14 | 12 юли 2019
Обновен: 04:09 | 17 април 2024

От Барса отричат: Не сме депозирали 120 милиона евро за Гризман

Според "Екип" Антоан става още днес играч на каталунците

По материала работи: Пламен Янков
От Барса отричат: Не сме депозирали 120 милиона евро за Гризман

Близки до Барселона източници отрекоха новината, че каталунският колос е депозирал 120 милиона евро за привличането на Антоан Гризман.


Както е известно, това е заложената в клаузата за откупуване сума, която от стадион "Ноу Камп" неуспешно се опитаха да свалят през последните дни в разговори с Атлетико Мадрид, пише Gol.bg.


Според вестник "Екип" сумата вече е депозирана по сметка на "дюшекчиите" и още днес трансферът на световния шампион с Франция ще бъде обявен официално.


Вестник "Спорт" обаче разполага с вътрешна информация, че това не отговоря на истината. Барселона обаче работи усилено по сделката и в близките дни Антоан все пак ще стане играч на испанския шампион, допълва изданието.


В момента Гризман е на почивка на остров Ибиса и очаква обаждане от Барселона, тъй като вече няма търпение да бъде представен пред медиите като играч на каталунците.


Четете още: Дортмунд лапа 18 млн. евро от продажбата на резерва
 

Коментари

Новини Варна