IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
21:30 | 15 юли 2019
Обновен: 23:42 | 21 март 2024

Младок преподписа на "Стамфорд Бридж"

Мейсън Маунт удължи договора си с Челси до лятото на 2024 година

По материала работи: Юлиян Атанасов
Младок преподписа на "Стамфорд Бридж"

Младежкият национал на Англия Мейсън Маунт удължи договора си с Челси до лятото на 2024 година. 20-годишният футболист, който през миналия сезон бе под наем в Дарби Каунти и игра под ръководството на Франк Лампард, бе изключително доволен от новото споразумение.

 

„Това е невероятно горд момент за мен и семейството ми. Пристигнах в клуба, когато бях на 6 и целта ми винаги е била да стигна до първия отбор. Затова сега очаквам с нетърпение новия сезон и ще работя още по-здраво. Вече съм в клуба от дълго време и се надявам, че още дълго време ще бъда част от него“ заяви той пред клубния уебсайт. „Атакуващият полузащитник натрупа сериозен опит през последните два сезона, в които бе преотстъпен, като в Холандия вкара 14 гола за Витес, а през миналата кампания помогна на Дарби да стигне финала на плейофите в Чемпиъншип с 11 попадения. Неговата креативност и голмайсторски умения му донесоха и първа повиквателна за първия тим на Англия миналата есен“ пише още в страницата на лондончани.

 

gol.bg

 

Четете още: Възстановяване, двустранна игра и рожден ден в Черно море

Коментари

Новини Варна