IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
11:52 | 22 юли 2019
Обновен: 09:35 | 20 април 2024

Треньорът на Динамо Букурещ получи сърдечен арест по време на мач, едва го спасиха

Българинът Антони Иванов стана свидетел на тъжната гледка

По материала работи: Пламен Янков
Треньорът на Динамо Букурещ получи сърдечен арест по време на мач, едва го спасиха

Българският полузащитник Антони Иванов стана свидетел на страшна гледка по време на среща от втория кръг на румънското първенство. 23-годишният софиянец игра цял мач за Университатя (Крайова) при победата с 2:0 над Динамо (Букурещ) като гост.


Срещата беше белязана от разминалата се ужасна трагедия. Треньорът на домакините Еуген Нягое получи сърдечен арест по време на двубоя и се срина на резервната скамейка. Той веднага получи медицинска помощ и беше откаран в болница. Телевизионните камери показаха, че играчите на тима от Букурещ плачат, а феновете на отбора са уплашени.


Според информациите от Румъния именно намесата на клубните медици на Динамо е спасила живота на 51-годишния специалист, пише Gol.bg. Използването на намиращия се на стадиона дефибрилатор е било решаващо, а  Нягое е бил върнат в съзнание още на терена и след това качен в линейката.


Запознати твърдят, че в последните дни треньорът на Динамо (Букурещ) рядко се е хранил, но пък е прекалявал с употребата на кафе и цигари. Специалистът е бил подложен на огромно напрежение заради разногласия с клубната управа.


Четете още: В Дортмунд ще се зачеркват с дебелия флумастер
 

Коментари

Новини Варна