IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
11:54 | 15 август 2019
Обновен: 21:29 | 25 април 2024

Ван Дайк: Казах на Адриан, че може да стане герой

"Мачът беше много тежък", заяви защитникът на Ливърпул

По материала работи: Пламен Янков
Ван Дайк: Казах на Адриан, че може да стане герой

Защитникът на Ливурпул Върджил ван Дайк похвали своя съотборник Адриан след победата над Челси за Суперкупата на Европа.


Новият вратар на мърсисайдци спаси удар от бялата точка на Тами Ейбрахам, за да осигури драматичния успех след дузпи с 5:4 за европейския клубен шампион, пише Gol.bg.


"Преди дузпите казах на Адриан, че може да се превърне в герой. Много съм щастлив заради него и заради клуба. Мачът беше чудесен за зрителите, но много тежък за двата отбора. Челси игра добре и на моменти показа много качествен футбол. В началото на второто полувреме ние ги притиснахме и започнахме да създаваме положения. Преди това допускахме доста грешки, линиите се разкъсваха. Трябва да си извлечем поуки", коментира Ван Дайк.


"Преди двубоя бяха споделил, че в него е възможно да се случи всичко и ето, че победителят трябваше да бъде определен след дузпи", добави холандският национал.


Четете още: Атлетико уреди Родриго от Валенсия

Коментари

Новини Варна