IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:12 | 12 септември 2019
Обновен: 18:09 | 25 април 2024

Златните момичета ще се борят за олимпийски квоти на Световното в Баку

Чувстваме се здрави и спокойни, сподели Катрин Тасева

По материала работи: Пламен Янков
Златните момичета ще се борят за олимпийски квоти на Световното в Баку

След по-малко от два часа индивидуалният ни отбор по художествена гимнастика ще се отправи за Световното първенство в Баку. Състезанието е от изключителна важност, защото те ще борят за спечелването и на олимпийски квоти.


"Чувстваме се добре, здрави и спокойни сме, това е най-важното. Надяваме се, че всичко ще бъде наред", каза гимнастичката Катрин Тасева за "България сутрин"


Тя допълни, че спечелването на тези две квоти е изключително важно и това е абсолютно постижимо, когато изпълнят и покажат това, за което са работили цяла година.


"Ние сме един отбор и те много ми помагат. Подкрепяме се във всичко и съм им много благодарна, че са зад мен каквото и да става", сподели най-малката гимнастичка от отбора Боряна Калейн.


Невяна Владинова има задачата да се справи с две съчетания и да се бори за медалите.


"Определено съм по-спокойна. Ще се боря за отбора и за финалите. Ще бъда до момичетата, ако имат нужда от мен. Вярвам, че всичко ще бъде наред", отбеляза капитанът на отбора по художествена гимнастика Невяна Владинова пред Bulgaria ON AIR


 

Коментари

Новини Варна