IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
09:30 | 19 септември 2019
Обновен: 03:45 | 17 април 2024

ПСЖ изнесе лекция на Реал Мадрид, отнесе го с 3:0

Атлетико и Ювентус изиграха най-драматичния мач от ШЛ снощи

По материала работи: Слав Велев
ПСЖ изнесе лекция на Реал Мадрид, отнесе го с 3:0

Реал Мадрид загуби тежко от Пари Сен Жермен с 0:3 в първи двубой от Група А на Шампионска лига, игран на стадион "Парк де Пренс".

 

Футболистите на треньора Зинедин Зидан не приличаха на себе си и допуснаха гол рано в срещата, дело на Анхел Ди Мария в 14 минута. Аржентинецът успя да накаже бившия си отбор за втори път в 33-ата минута, а изключително красив гол на Гарет Бейл бе отменен, заради игра с ръка на уелсеца.

 

През втората част парижани продължиха да контролират случващото се на терена, въпреки че в 77-ата минута ново попадение на "белия балет" бе отменено, а ситуацията бе доста спорна. В добавеното време на срещата Тома Мюние направи резултата класически.

 

Всичко това се случи пред погледа на легендата Клод Макелеле, който защитаваше цветовете и на двата отбора в определени периоди от кариерата си и по всяка вероятност е останал доволен от резултата, имайки предвид по какъв начин напусна Мадрид през 2003 година.

 

Така Реал отиде на последното място в групата, докато ПСЖ я оглави еднолично, след като Галатасарай и Брюж завършиха наравно 0:0 в другия мач тази вечер.

 

В най-интересният двубой снощи Атлетико Мадрид и Ювентус завършиха 2:2. Испанците успяха да наваксат два гола пасив, като изравнителното попадение падна в последната минута.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна