IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
09:37 | 20 септември 2019
Обновен: 03:45 | 17 април 2024

Генчев след боя над ЦСКА Москва: Целта е да излезем от групите

Треньорът на Лудогорец бе много доволен от категоричния успех с 5:1

По материала работи: Слав Велев
Генчев след боя над ЦСКА Москва: Целта е да излезем от групите

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев беше доволен след успеха с 5:1 над ЦСКА (Москва) в групите на Лига Европа. Младият специалист призна, че шампионите се целят в достигане на 1/8-финалите.

 

"Първо да благодаря на футболистите за себераздаването през целия мач, следвахме нашия план. Мачът не започна добре за нас, на полувремето им казах, че ако продължаваме така, можем да вкараме 2-3 гола. За моя радост вкарахме три бързи гола, момчетата се отпуснаха", посочи Генчев.

 

Той призна, че щом отборът му бие ЦСКА (М) с 5:1 е нормално това да се счита за най-добрия мач на отбора за този сезон. "Искам да започнем да показваме все по-добри игри. След като поведоха, футболистите на ЦСКА продължиха да атакуват, те са опитен и силен отбор. Не допуснахме нов техен гол, а след това им вкарахме пет", посочи бившият халф.

 

Според него резултатът е справедлив. "Нашата цел е да излезем от групата. Ако победим Ференцварош, днешното им 1:1 с Еспаньол, ще е добре дошло за нас. Срещу Ференцварош през лятото ни липсваха пет човека от основните футболисти. Очаквам различен мач сега. Третият ни гол днес беше изключително красив и ни дава увереност. Във всеки мач излизаме за победа. Надявам се на класиране за елиминациите. Гледам да използвам всяка минута и всеки шанс, който ми е даден. Най-важно е представянето на отбора, не мога да кажа, че това е мой момент, това е момент на отбора", каза Генчев след мача по БНТ.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна