IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
20:48 | 21 септември 2019
Обновен: 13:42 | 20 март 2024

Черно море изпусна две точки при гостуването на Монтана в Елитната група U19

“Моряците” остават лидер в класирането с равен точков актив с тимoвете на Берое и Левски, но момчетата на Мартин Христов са с по-добра голова разлика

По материала работи: Пламен Янков
Черно море изпусна две точки при гостуването на Монтана в Елитната група U19

Отборът на Черно море завърши 1:1 при гостуването си на Монтана в мач от 7-ия кръг на Елитната група до 19 години, съобщиха от пресслужбата на клуба. “Моряците” поведоха в резултата в 10-ата минута чрез Паоло Пасков, а до почивката пропуснаха няколко добри ситуации за втори гол.

 

Домакините изравниха в 60-ата минута след далечен удар, а Велислав Василев на два пъти пропусна сам срещу вратаря. Същото направи и Радослав Златев, който можеше да донесе победата на варненци, но не успя да реализира.

 

Още от мача с Левски “моряците” са с кадрови проблеми и по други причини тимът пътува за Монтана с 16 футболисти. В 20-ата минута Павел Георгиев напусна терена принудително, които още повече повлия на играта на отбора в тази среща.

 

Въпреки загубените две точки Черно море остава лидер в класирането с равен точков актив с тимoвете на Берое и Левски, но момчетата на Мартин Христов са с по-добра голова разлика.

 

Съставът на Черно море: Стефан Петков, Кристиан Парашкевов, Даниел Стоянов, Росен Стефанов, Мердин Адем, Калин Георгиев, Павел Георгиев (20-Светослав Николов), Радослав Златев, Велислав Василев, Мартин Милушев, Паоло Пасков.

Коментари

Новини Варна