IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
15:24 | 23 септември 2019
Обновен: 16:42 | 20 март 2024

Неймар е отдаден на 100% на ПСЖ

Това обяви треньорът на парижани Томас Тухел

По материала работи: Пламен Янков
Неймар е отдаден на 100% на ПСЖ

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел заяви, че бразилската звезда Неймар е отдаден на 100 процента на клуба, след като вкара победния гол за 1:0 над Лион снощи.


Въпреки че беше охраняван от четирима защитници, Неймар получи подаване от Анхел ди Мария в 87-ата минута в наказателното поле и намери място да прокара топката зад вратаря Антони Лопеш, пише Gol.bg.


Това се случи само седмица след решителния гол на Неймар и срещу Страсбург, което накара германският специалист да похвали ефективността му въпреки пропуснатите мачове в началото на сезона.


"Той е на 100 процента с нас. Неймар е на 100 порцента част от отбора. Той се смее и шегува, забавлява се заедно с останалите момчета. Бразилецът е тотално свързан с отбора, част от групата. Нормално е, защото е лидер. Но е и много чувствителен човек".


"Това е едва третият му мач в последните четири месеца. С натрупването на мачовете ще достигне пълния си капацитет и ние ще му помогнем, за да го направи. Неймар винаги има решителен принос, винаги е креативен и гледа напред", описа впечатленията си от най-скъпия футболист в света Томас Тухел.


Но не всички го приемат така, след като групичка от фенове на отбора го освиркаха по време на предишната среща със Страсбург, като резултат от спекулациите за евентуалното му връщане в Барселона.


В съблекалнята обаче няма явно такива настроения, след като капитанът Тиаго Силва лично отиде да го поздрави за магическия момент, довел до победата над Лион снощи.


Пари Сен Жермен води в класирането с 15 точки от 6 мача, следват Анже и Ница с по 12, Рен и Марсилия с по 11. Лион заема 9-о място с 8.


Четете още: Ще изгони ли Барса Валверде?

Коментари

Новини Варна