IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
13:29 | 20 октомври 2019
Обновен: 06:04 | 17 април 2024

„Балкан“ мина 100-те точки срещу варненци

"Черно море Тича" записа 3 поражения в 3 мача

По материала работи: Борис Проданов
„Балкан“ мина 100-те точки срещу варненци

„Балкан“ продължава без грешка от началото на сезона в Националната баскетболна лига. Момчетата на Йовица Арсич записаха трети пореден успех в шампионата, след като очаквано се наложиха над по-младия тим на „Черно море Тича“ със 101:66 в Ботевград. Шампионите доминираха още от началните минути и спечелиха убедително, като имаха предимство по всички показатели.

 

Дебют за „зелените“ направиха двете нови попълнения Алекс Симеонов и Кени Хол, а в игра се завърна Марко Радонич. Тъй като тимът в момента е с 13 баскетболисти, треньорският щаб реши да извади от групата Николай Вангелов. За гостите не игра Мартин Стефанов, който е с травма в глезена, като заради проблеми някои от съотборниците му бяха с ограничени минути.

 

„Моряците“ вече имат 3 загуби от 3 мача. Предстои им домакинство на „Ямбол“ във Варна.

 

Най-резултатен за успеха на домакините беше Крис Минков с 20 т. (6 тройки). Михайло Секулович има 18 т. С 16 т. е Ивко Ивков, а с 11 т. и 9 асистенции е Дейшон Найт.

 

За „Черно море Тича“ 24 т. вкара Джими Гавин. Коча Йовович се отчете с 12, а 10 т. и 10 борби има Симеон Илиев.

 

Прочетете още: Черно море с очакван успех в Елитната група до 19 години

Коментари

Новини Варна