IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
16:14 | 21 октомври 2019
Обновен: 16:19 | 26 март 2024

Набор 2002 на Черно море отпадна от турнира за Купата на БФС

"Моряците" загубиха реванша срещу "смърфовете"

По материала работи: Борис Проданов
Набор 2002 на Черно море отпадна от турнира за Купата на БФС

Отборът на Черно море приключи участието си в турнира за Купата на БФС при родените през 2002 година. Възпитаниците на Мартин Христов отстъпиха в реванша на Локомотив в Пловдив с 0:2 и въпреки победата с 1:0 във Варна в първия мач, отпаднаха от надпреварата на 1/8-финалите.

 

Въпреки загубата варненци създадоха много ситуации през двубоя, които обаче не успяха да завършат по най-добрия начин. Домакините откриха резултата в 55-ата минута, а в 60-ата с далечен удар оформиха крайния резултат. В даденото от съдията продължение на срещата Росен Стефанов можеше да се превърне в герой за “моряците”, както го стори през миналата кампания на турнирната надпревара и класира отбора (2001 г.) на финал, но днес нямаше късмет. Младият талант пропусна да вкара за 2:1 в 93-ата минута на двубоя. След центриране от корнер на задна греда, играч на гостите свали топката на Стефанов, който от непосредствена близост изпрати кълбото покрай страничната греда.

 

“Не заслужавахме да отпаднем толкова рано от турнира. Имахме предпоставки да си решим мача още през първата част, но не се получи. Въпреки двата гола, в края на мача можехме да се поздравим с класиране на 1/4-финал, но отново късметът ни обърна гръб”, каза треньорът на Черно море пред клубния сайт на Черно море Мартин Христов.

 

Съставът на Черно море: Стефан Петков, Златин Станков (65-Наско Янков), Росен Стефанов, Димитър Ралчев, Радостин Желев, Берк Джевдет, Калин Георгиев , Светослав Николов (62-Тони Иванов), Мартин Милушев (85-Петър Иванов), Радослав Златев и Паоло Пасков.

 

Пресслужба ПФК "Черно море"

Коментари

Новини Варна