IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:22 | 23 октомври 2019
Обновен: 18:10 | 27 април 2024

Бойната галавечер SENSHI 4 ще разтърси в събота Варна

Два двупосочни самолетни билета до Амстердам ще спечели зрител от публиката в зала "Конгресна"

По материала работи: Борис Проданов
Бойната галавечер SENSHI 4 ще разтърси в събота Варна

Зрелищни сблъсъци, много адреналин и екшън на ринга обещава новото четвърто издание на бойното шоу SENSHI, което ще се проведе на 26 октомври (събота) от 19 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна. Бойната галавечер ще изправи на ринга един срещу друг някои от най-добрите каратисти и кикбоксьори от близо 10 страни в 12 оспорвани двубоя. Мачовете ще се играят по три правилника – на Професионалната лига на Световния киокушин съюз, карате фул контакт и К-1.

 

За пръв път женски двубой ще открие бойното шоу. По правилата на К-1 ще излязат двукратната ни световна, трикратна европейска шампионка по муай-тай и балканска шампионка по кикбокс Теодора Кирилова и непобеждаваната досега киргистанка, която се състезава за Русия – 19-годишната Бегаим Какчеева. В сблъсък с чуждестранни бойци ще видим трима изключителни състезатели от Варна. Пред родна публика ще се бият един от силните ни ММА таланти и многократен шампион Александър Евстатиев, българският кикбоксьор и шампион от национални първенства по бокс и киокушин Едуард Алексанян и Али Юзеир – световен шампион по муай-тай на WMF за 2018 г. и балкански първенец по кикбокс за 2017 г., който от години тренира в Дания и ще се върне у нас специално за SENSHI.

 

И трите срещи се очертава да са титанични. Едуард Алексанян среща състезател от школата на световноизвестната кикбокс легенда Петер Артс, а Евстатиев – световния и национален шампион по киокушин на Казахстан за 2018 г. Андрей Котов. Али Юзеир излиза срещу шампион по киокушин от Казахстан.

 

Сред българите, които ще се състезават за купа на супертурнира, са още капитанът на националния ни отбор по кикбокс и двукратен световен шампион при професионалистите Атанас Божилов, рекордьорът по победи на SENSHI и многократен първенец и медалист по киокушин Николай Йоргов, тазгодишният световен шампион по муай-тай Петър Стойков и европейският и световен медалист по кикбокс Цветозар Кючуков – Нинджата.

 

Капитанът на националите ни ще има пред себе си майстор на спорта от Беларус, а Николай Йоргов, който до момента няма загуба на SENSHI, сега ще трябва да надделее над японец, който е сред стоте най-добри на киокушин в света.

 

Шоуто се очертава да е повече от вълнуващо и ще бъде открито от министъра на младежта и спорта Красен Кралев, съобщават още организаторите. По време на галата с томбола ще бъде изтеглен и един победител, който ще спечели два двупосочни самолетни билета до Амстердам – столицата на родината на кикбокс легендите Петер Артс и Ернесто Хуст.

 

VIP маси и билети за бойното шоу може да се закупят от мрежата на Eventim.bg, от касите на Easy Pay, по електронен път от Easy GO. Билетите са на цени от 10 и 20 лв. и се продават и на касите на Двореца на културата и спорта във Варна.

 

Прочетете още: Петер Артс и Ернесто Хуст с четири тренировки във Варна (ВИДЕО)

Коментари

Новини Варна