IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
15:05 | 31 октомври 2019
Обновен: 18:58 | 25 април 2024

SENSHI 5 ще бъде на 22 февруари догодина отново във Варна

Трима от победителите в четвъртата бойна гала разказаха за отминалото състезание

По материала работи: Борис Проданов
SENSHI 5 ще бъде на 22 февруари догодина отново във Варна

Петото издание на бойното шоу с марка SENSHI ще се състои на 22 февруари 2020 г. Това бе обявено в ефира на“България сутрин“на телевизия Bulgaria ON AIR. Домакин на битките отново ще бъде зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна, където преди няколко дни се проведе четвъртата галавечер SENSHI.

 

В събота вечер шестима родни състезатели стигнаха до победа над чуждестранните си опоненти. Трима от най-качествените ни бойци - Теодора Кирилова, Петър Стойков и Николай Йоргов бяха специални гости в сутрешния блок на телевизията, където споделиха емоциите от отминалата бойна вечер и разказаха по план ли са протекли двубоите им.

 

И тримата шампиони заявиха, че нивото в SENSHI става все по-високо, а изискванията все по-големи и при голяма конкуренция. Те бяха категорични, че имат нужда от почивка, най-вече психическа.

 

"Тактиката ми беше в първия рунд да я оставя, да видя те върху какво са работили. Важно е да има взаимоотношения между треньора и състезателя", обясни Кирилова за победата си над своята съперничка от Киргизстан.

 

В последния момент сменихме тактиката. Осъзнах, че шансът ми да го победя е да бъда по-събран и настъпателно да скъся дистанцията, да залагам на ръцете си", разкри на свой ред Йоргов.

 

"Тръгнах агресивно и трябваше на 100% да не бъда изненадан", каза и Петър Стойков.

 

Прочетете още: Българите взеха своето в бойното шоу SENSHI 4 във Варна (СНИМКИ)

Коментари

Новини Варна