IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Спорт
14:00 | 11 ноември 2019
Обновен: 10:32 | 15 април 2024

Ливърпул е длъжен да продължи с победната си серия

Това заяви Трент Александър-Арнолд след победата с 3:1 срещу Манчестър Сити в неделя

По материала работи: Слав Велев
Ливърпул е длъжен да продължи с победната си серия

Футболистите на Ливърпул са в страхотна серия и са длъжни да я продължат, ако искат да се доближат до броя точки от миналата година и евентуално до трофея от английското първенство, заяви Трент Александър-Арнолд след победата с 3:1 срещу Манчестър Сити в неделя."Намираме се в добра форма и отлична серия. Все още сме непобедени и целта ни е това да си остане така. Просто искаме да продължаваме да печелим точки. У дома имаме предимство с феновете ни, така че на Анфилд сме просто длъжни да бъдем безкомпромисни и да печелим", каза десният бек на Ливърпул за Скай Спортс.

 

"Дано успеем да задържим импулса от тази победа. Няма значение с каква нагласа ще влизат следващите ни съперници в мачовете. Ние трябва да бъдем концентрирани върху нашата игра и да печелим възможно най-много точки"."Миналата година го направихме и не беше достатъчно, така че отново трябва да се доближим до тази цифра и се надявам този път да спечелим трофея. Все още обаче е твърде рано да говоря за това. Сезонът е много дълъг".

gol.bg

Четете още: Роналдо не е преодолял противник от три години

Коментари

Новини Варна