IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
14:45 | 14 ноември 2019
Обновен: 13:48 | 20 март 2024

Атлетико губи Коста поне за 3 месеца

Нападателят се очаква да бъде опериран в следващите дни

По материала работи: Слав Велев
Атлетико губи Коста поне за 3 месеца

В Атлетико Мадрид научиха лоши новини, след като е оказа, че нападателят Диего Коста има сериозно здравословни проблеми. Бразилецът с испански паспорт се оплака от болки в долната част на гърба, а след направените прегледи се оказало, че става въпрос за дискова херния, която предизвиква дискомфорта. Според испанските медии най-вероятно му предстои операция, която ще го извади от терените най-малко за 3 месеца. Срокът може и да е по-дълъг, в зависимост от това дали има прищипване на нерв.

 

Коста ще се подложи на допълнителни изследвания, като се очаква да легне под ножа в следващите няколко дни, след което ще пропусне доста голяма част от кампанията. До момента през сезона ветеранът има скромните 2 гола и 2 асистенции, но със сигурност отсъствието му е неприятно за Чоло Симеоне, тъй като намаля опциите му в атака. Не е ясно дали при това положение от Атлетико ще променят първоначалните си намерения да не привличат футболисти през зимата.

 

 

gol.bg

Четете още: Сестри Стоеви отпаднаха на 1/8-финалите в Хонконг

Коментари

Новини Варна