IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
11:46 | 14 ноември 2019
Обновен: 00:27 | 12 април 2024

Сестри Стоеви отпаднаха на 1/8-финалите в Хонконг

Българките отстъпиха с 16:21, 11:21 след 45 минути игра и записаха втора поредна загуба срещу този дует

По материала работи: Пламен Янков
Сестри Стоеви отпаднаха на 1/8-финалите в Хонконг

Приключи участието на Габриела и Стефани Стоеви на големия международен турнир по бадминтон в Хонконг, който е от категорията Супер 500 и е с награден фонд 400 000 долара, съобщи sportal.bg. Европейските шампионки отпаднаха на 1/8-финалите, като непреодолимо препятствие за тях се оказаха седмите в схемата Ду Ю и Ли Ин Хю от Китай. Българките отстъпиха с 16:21, 11:21 след 45 минути игра и записаха втора поредна загуба срещу този дует.

 

И в двата гейма на мача сестри Стоеви започваха по-добре, но не успяваха да задържат аванса, който имаха и допускаха серии от точки за противничките си в края, което позволи на Ду и Ли да спечелят двубоя без особени затруднения.

 

Междувременно на турнира от сериите “Интернешънъл чалъндж” в Дъблин Даниел Николов и Иван Русев отпаднаха в квалификациите при мъжете. Днес своето участие започват двете ни представителки на сингъл при жените. Линда Зечири е поставена под №8 в схемата и ще срещне квалификантка, а Мария Мицова ще играе в първия кръг срещу французойката Яел Ойо.

Коментари

Новини Варна