IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
15:15 | 17 ноември 2019
Обновен: 03:26 | 17 април 2024

Моуриньо следи отблизо ситуацията в Тотнъм, гласи се да замени Почетино

Известно е, че Спърс се намира в състояние на голяма криза

По материала работи: Слав Велев
Моуриньо следи отблизо ситуацията в Тотнъм, гласи се да замени Почетино

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед и Челси Жозе Моуриньо следи отблизо ситуацията около мениджърския пост в Тотнъм и е в готовност да поеме лондончани в случай, че отборът уволни Маурисио Почетино, твърди "Сън".Португалецът е без работа от доста време насам, но вече го "сърбят ръцете" и иска да се завърне на мениджърското кресло.

 

Спърс пък изживява най-сериозната си криза от години насам и макар до момента ръководството да подкрепяше своя наставник ясно се вижда, че той не може да овладее негативната ситуация в тима. На практика в момента съвсем сериозно може да се каже, че при следващата загуба Поч може да бъде уволнен.Специалния в момента е отворен за оферти и изчаква също да види дали ще бъде потърсен и от Реал (Мадрид), където доскоро Зинедин Зидан бе пред уволнение. Сега обаче ситуацията се поуспокои и Флорентино Перес гласува вот на доверие, на французина.

 

gol.bg

Четете още: Черно море изпусна Лудогорец във Варна

Коментари

Новини Варна