IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
14:42 | 17 ноември 2019
Обновен: 03:26 | 17 април 2024

Юнайтед няма да щади средства за Бейл, иска го на всяка цена

Макар "Олд Трафорд" да не е предпочитана дестинация за уелсеца всичко е възможно

По материала работи: Слав Велев
Юнайтед няма да щади средства за Бейл, иска го на всяка цена

Манчестър Юнайтед може да привлече крилото на Реал (Мадрид) Гарет Бейл през януарския трансферен прозорец, твърди британското издание "Сън".Фланговият футболист не е щастлив да играе под ръководствотво на Зинедин Зидан и усилено иска да си тръгне от "Бернабеу" през зимата."Червените дяволи" пък са готови да му подадат ръка и същевременно да вдигнат значително класата си по фланговете.

 

Интерес към Бейл има и от бившия му тим във Висшата лига Тотнъм, но уелсецът ще излезе прекалено скъпо на "шпорите". Не може да не се отбележи, че фланговият футболист по принцип не предпочита "Олд Трафорд" като следваща дестинация, но това може да се промени. Не е изключено от Реал да поискат от Юнайтед да им продаде Пол Погба, за да може Бейл да парафира с "червените дяволи".Нещо, което е напълно реално с оглед на желанието на французина да смени отбора и да акостира в "кралския" клуб.

 

gol.bg

Четете още: Черно море изпусна Лудогорец във Варна

Коментари

Новини Варна