IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
19:27 | 10 декември 2019
Обновен: 19:19 | 25 април 2024

Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година

С отбора не тренират Илиан Илиев – младши и Родриго Енрике

По материала работи: Пламен Янков
Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година

Отборът на Черно море започна подготовка за последния си мач за 2019 година – домакинството на Арда Кърджали от 20-ия кръг на efbet Лига, съобщиха от пресслужбата на клуба. Днешното занимание на “моряците” се проведе на стадион “Младост”. С отбора не тренират Илиан Илиев – младши, който е с пневмония и Родриго Енрике. Последният бе заменен на почивката на мача с Лудогорец в Разград заради болки в бедрото, а днес мина преглед при специалист. В следващите дни ще има повече яснота за състоянието на бразилеца и дали ще е на линия за срещата в събота. Аут за срещата с Арда е централният бранител Димитриос Хантакиас, който е наказан.

 

Всички останали футболисти на варненци са здрави и взеха пълноценно участие в днешната тренировка. Добрата новина за треньора Илиан Илиев е завръщането след наказания на опитните Васил Панайотов и Цветомир Панов. Двамата пропуснаха мача с Лудогорец заради натрупани жълти картони.

 

До края на седмицата “зелено-белите” ще тренират на стадион “Младост”, за да пазят тревното покритие на “Тича” в добро състояние за важната среща в борбата за Топ 6.

 

Мачът между Черно море и Арда Кърджали е в събота, 14 декември, от 14,15 часа.

 

Коментари

Новини Варна