IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:49 | 21 януари 2020
Обновен: 16:22 | 20 март 2024

Невролог: Шумахер няма да е човекът, който познаваме

Крие ли Корина безнадеждното състояние на съпруга си?

По материала работи: Слав Велев
Невролог: Шумахер няма да е човекът, който познаваме

Снимка: БГНЕС

След шест години в кома Михаел Шумахер е "много променен, с влошено състояние". Това твърди известен невролог от Болоня, Италия. "Трябва да си представим човек, който е много по-различен от този, който помним на пистата", предупреждава доктор Никола Акчари. "Той е много променен, с влошена органична, мускулна и костна структура", казва медицинското лице пред вестник Contro Copertina. И добавя, че всичко това е нормален резултат от травмата на мозъка, която е преживял.

 

Това обяснение идва месец след като близкият приятел и мениджър Жан Тод съобщи, че двамата с Шумахер са гледали "Формула 1" заедно, но макар шампиона да не е във вегетативно състояние, той далеч не може да комуникира както преди. Другият бивш мениджър на Шумахер Вили Вебер пък направи доста странно изказване. По думите му съпругата на спортиста, Корина, не му позволява да го види, тъй като той ще разбере какво е състоянието на Шумахер и ще каже истината пред целия свят. Думите му породиха съмнения у феновете на Шумахер, че Корина яростно прикрива много по-мрачна истина за състоянието на Шуми.

 

dnes.bg

 

Мач с бой между тимове от Варна излъчи победител

Коментари

Новини Варна