IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
12:42 | 21 януари 2020
Обновен: 16:22 | 20 март 2024

От Тотнъм питали за Гарет Бейл

Засега обаче не е ясно доколко са сериозни намеренията на Шпорите

По материала работи: Слав Велев
От Тотнъм питали за Гарет Бейл

От Тотнъм са проявили интерес към ситуацията на Гарет Бейл в Реал Мадрид, твърди „Ел Чирингито“. Това се е случило на среща между президентите Даниел Леви и Флорентино Перес, на която босът на Шпорите се е поинтересувал какво се случва с бившата звезда на лондончани.

 

Напоследък Бейл отново играе рядко, след като пак имаше проблеми с контузии. Срещу Севиля обаче не бе в групата, макар и да бе възстановен, което за пореден път поставя под въпрос бъдещето му на „Бернабеу“ при Зинедин Зидан. Жозе Моуриньо отдавна харесва Бейл и искаше да го вземе още когато бе в Манчестър Юнайтед. Засега обаче не е ясно дали Реал е готов да се раздели с играча и срещу каква сума, след като договорът му е за още два сезона. Тотнъм определено се нуждае от нови попълнения, но и едва ли ще бъде готов да плати кой знае колко за Бейл предвид това, че е минал 30-те години, а и проблемите му с  контузии продължават.

 

gol.bg

 

Черно море излиза днес срещу участник в групите на Лига Европа

Коментари

Новини Варна