IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
16:14 | 21 януари 2020
Обновен: 14:02 | 27 март 2024

Зидан: Реал Мадрид не се нуждае от нови футболисти

Все пак до 31 януари всичко може да се случи, заяви треньорът

По материала работи: Пламен Янков
Зидан: Реал Мадрид не се нуждае от нови футболисти

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан уточни, че не планира привличането на нов футболист за сметка на отиващия в Байерн (Мюнхен) Алваро Одриосола. Десният защитник лети днес за Германия, където ще бъде преотстъпен до лятото.

 

“Няма да се разделим с един футболист, за да вземем друг. Скамейката е достатъчно дълга. Не мисля, че ще привлечем нов играч, но все пак до 31 януари всичко може да се случи”, заяви треньорът, цитиран от sportal.bg.


Вчера "лос меренгес" обявиха трансфера на младия бразилец Рейниер Жезус, който обаче засега ще играе в дубъла.

 

Утре вечер (22:00 ч.) Реал гостува на третодивизионния Унионистас де Саламанка в двубой от турнира за Купата на Испания. Зидан разкри, че Гарет Бейл и Хамес Родригес се завръщат в тима, след като пропуснаха битката със Севиля през уикенда. “Двамата не просто се появяват и изчезват от състава. През миналата седмица те имаха неразположения. Но сега са готови за игра”, обясни Зидан във връзка с информациите, че въпросните футболисти са били извадени заради слаба форма.

 

Французинът не иска да се оплаква предварително от очакваното лошо състояние на терена в Саламанка, който днес беше покрит със сняг. “Всички играчи започват кариерите си на лоши терени. И при мен беше така”, добави наставникът.

Коментари

Новини Варна