IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
08:33 | 29 януари 2020
Обновен: 09:28 | 20 април 2024

Фенове на Манчестър Юнайтед подпалиха дома на шеф на тима

Ед Уудуърд не е бил в дома си по време на атаката

По материала работи: Пламен Янков
Фенове на Манчестър Юнайтед подпалиха дома на шеф на тима

Цяла Англия изпадна в потрес, след като фенове на Манчестър Юнайтед атакуваха с горящи предмети дома на изпълнителния директор на отбора Ед Уудуърд, пишат медиите на Острова, цитирани от Gol.bg.

 

Известно е, че от доста време насам привържениците на клуба негодуват срещу него, но в крайна сметка един от силните хора на "Олд Трафорд" се правеше до момента на разсеян след критиките, които получава.

 

В медийното пространство излязоха кадри как малка група от привърженици на отбора атакува къщата му със запалени  предмети, а рискът от това домът на директора да бъде подпален и опожарен изцяло е бил огромен. Смята се, че нито той, нито семейството му, са били у дома си по време на фенската атака.

 

От Юнайтед излязоха с изявление по случая и обявиха, че ще работят усилено с полицията на Манчестър, за да се разбере кои са деятелите на това грозно нападение.

 

"Фенове, които изразяват мнението си, са едно, а съвсем друго са такива, които с намеренията си застрашават живота на други", обявиха от клуба.

 

Атаката срещу Уудуърд идва само броени дни след победата над Транмиър за ФА Къп.

Коментари

Новини Варна