IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
12:27 | 4 февруари 2020
Обновен: 19:48 | 25 април 2024

Християн Корунчев: Най-перспективната верига за мен е SENSHI

Боецът ни е оптимист за срещата със Сергей Браун (Германия) във Варна

По материала работи: Борис Проданов
Християн Корунчев: Най-перспективната верига за мен е SENSHI

Една от големите ни надежди в бойните спортове – двукратният световен шампион по муай-тай и носител на Интерконтиненталната титла по кикбокс за професионалнисти на WAKO PRO Християн Корунчев, е сред имената от бойната карта на SENSHI 5 за срещите на 22 февруари във Варна. Прибра се след подготовка в Барселона и продължава у нас тренировките за голямата проява, която наближава. Той ще се изправи в кат. до 80 кг срещу световния шампион за професионалисти по кикбокс и шампион на Diamond Cup по карате киокушин Сергей Браун от Германия.

 

„За мен SENSHI е най-перспективната верига от състезания в бойните спортове в България. Има най-добри качества, дава най-добри условия. Всичко е перфектно“, коментира боецът преди схватката в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта.

 

„Мисля, че подготовката ми е на равнище. Остава да изостря скоростта в последните няколко дни преди турнира. Тренирам от 7 г., сам избрах и считам, че не съм сбъркал“, разказа Корунчев.

 

Той е проучил достатъчно Сергей Браун.

 

„Знам всичко необходимо за него. Мисля, че няма да има проблеми да подготвя всичко необходимо за успеха“, убеден е шампионът, който тренираше в Испания в школата на украински специалист.

 

На петото издание на елитната бойна галавечер във Варна ще има общо 9 битки в стиловете кикбокс, карате фул контакт и не на последно място – по правилата на SENSHI, които са създадени от Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където почти всичко е позволено.

 

На арената на SENSHI 5 в сблъсъци от по 5 рунда ще се решат съдбите на два световни пояса на WAKO PRO и една европейска титла по кикбокс за професионалисти. Цялата галавечер ще се излъчва на живо по най-голямата международна онлайн телевизия за бойни спортове FITE TV, както и на www.boec.com.

 

Билетите за зрелищното бойно шоу вече са в продажба на цени от 10 и 20 лв. в Eventim.bg, EASYGO.bg, както и намясто в Двореца на култура и спорта във Варна. Всеки, който иска да наблюдава сблъсъците отблизо, може да резервира и VIP маса.

 

Прочетете още: Варна отново получи домакинство на европейско и световно по киокушин

Коментари

Новини Варна