IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
19:01 | 24 февруари 2020
Обновен: 03:07 | 17 април 2024

Заради вируса в Италия: Интер и Лудогорец играят без публика

Феновете на тимовете няма да бъдат допуснати на терена

По материала работи: Юлиян Атанасов
Заради вируса в Италия: Интер и Лудогорец играят без публика

Реваншът от 1/16-финалите на Лига Европа между българския шампион Лудогорец и италианския гранд Интер ще се играе по програма в четвъртък от 22:00 часа българско време на “Сан Сиро” в Милано, но на стадиона няма да бъдат допуснати фенове на двата тима, заради епидемията от коронавирус в Ломбардия и други северни райони на Италия.

 

Крайното решение за провеждането на мача е било съобщено от Интер на Лудогорец, но трябва да бъде потвърдено и от УЕФА, която е главен организатор на мача. В последните дни се появиха предположения, че двубоят може да бъде отложен или да се проведе на друго място, но в крайна сметка местните здравни власти за разрешили той да се играе по програма, но при условие, че на стадиона не присъстват фенове. На “Сан Сиро” ще бъдат допуснати единствено двата отбора и техните официални делегации.

 

Остава в сила препоръката на Външно министерство феновете на българския тим да не пътуват в района на Ломбардия. Всички привърженици на Лудогорец, които са си закупили билети за двубоя, ще имат възможност да си възстановят парите. Билетите могат да бъдат върнати в касите на клуба в Разград, а тези, които са заплатили по банков път, трябва да се свържат с клуба по електронен път, на имейл tickets@ludogorets.com.Лудогорец продължава подготовката за своето пътуване, като очаква и официални инструкции от УЕФА. Разградчани загубиха първия мач в България с 0:2.

 

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

 

Четете още: Рекордна опашка в Южна Корея за медицински маски

Коментари

Новини Варна