IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
09:46 | 27 февруари 2020
Обновен: 17:24 | 20 март 2024

Петричев: Взехме всички мерки, футболистите нямат допир с граждани

Хотелът ни е осигурил всичко, което сме поискали. Персоналът, който ни обслужва, също използва предпазни маски, коментира изпълнителният директор на „Лудогорец”

По материала работи: Пламен Янков
Петричев: Взехме всички мерки, футболистите нямат допир с граждани

„Това, което успяхме да постигнем, е да изолираме отбора при кацането и пристигането в хотела. Момчетата нямаха контакт с граждани, които са на летището. Всички мерки, за които бяхме предупредени, бяха взети”, коментира изпълнителният директор на „Лудогорец” Ангел Петричев, цитиран от Дарик.

 

„Доколкото знам, с нас е един специалист с дългогодишен опит от Варна. Той е на разположение постоянно, а ние се вслушваме в неговите съвети. Имаме отделна зала в хотела, в която се храним. Там няма достъп на други хора. Хотелът ни е осигурил всичко, което сме поискали. Персоналът, който ни обслужва, също използва предпазни маски”, добави Петричев.

 

„Футболистите на „Интер” са прекарали доста време на територията на тренировъчната си база близо до Милано. Те ни увериха, че са взели всички мерки”, добави Петричев.

 

„Във вторник получихме обаждане от Външно министерство с молба да приберем 24 души от район на Ломбардия. Започнахме подготовка и набавихме маски и дезинфектанти. Бяхме в пълна готовност да действаме и да приберем децата. Впоследствие стана ясно, че ще го направят по друг начин. Използвам случая да благодаря на Бойко Борисов, тъй като имаше реална възможност отборът да бъде поставен под карантина, ако те пътуват с нас. Веднага след мача се прибираме в България, където ще бъдат извършени пълни прегледи”, завърши Петричев.

Коментари

Новини Варна