IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Свят
19:25 | 6 февруари 2016
Обновен: 23:17 | 23 април 2024

Бежанци ядоха бой от руснаци заради момичета

В руския Мурмански регион не са толкова толерантни към бежанците, както в Европа

По материала работи: manager
Бежанци ядоха бой от руснаци заради момичета

Близо до норвежката граница в руския Мурмански регион не са толкова толерантни към бежанците, както в Европа, пише This Is England. Мигранти от Близкия изток, свалящи момичета в нощен клуб в града, трябвало да знаят, че руснаците са различни от мъжете от на Запад.

 

Норвегия върна около 50 мъже от Близкия изток и от Афганистан за "лошо поведение" обратно в Русия, която те са пресекли по пътя си към страната на "меда, млякото и на либералните блондинки", пише Агенция "Фокус". Неприятностите обаче започват, когато "загорелите" бежанци решили да се позабавляват в местната дискотека и да свалят момичета в нея.

 

Местната полиция отрече, че е имало ранени мигранти, но местните потребители на социалните мрежи са повече от щастливи да споделят в коментарите си подробности по инцидента. Според публикациите, мигрантите се опитали да избягат и да се скрият, но мъжете от Мурманск ги открили и "образовали". Ако цели отряди полицаи не са се били намесили, ситуацията щяла да стане дори още по-лоша за тях.

 

За да стане ситуацията дори още по-лоша за "мигрантите-свалячи", полицията също не е била особено толерантна. Тя е предупредила местните ядосани хора да не стигат до линч, но са е присъединила тихо и кротко към образователния процес.

 

Резултатите – 18 мигранти в болницата,33 в местното полицейско управление, съпътствани с горящо желание сред тях да се завърнат у дома.

 

bgonair.bg
 

Коментари

Новини Варна