IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
19:33 | 29 април 2016
Обновен: 06:58 | 18 април 2024

Ким Чен Ун има харем с 13-годишни момичета

Други източници свидетелстват за оргии между севернокорейския елит

По материала работи: Борис Проданов
Ким Чен Ун има харем с 13-годишни момичета

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун има “Войски за удоволствие“, в които има момичета на 13 г., съобщи южнокорейският вестник “Чосун илбо“.Момичетата избират войниците и са принудени да служат на елита. Всички те преминават обстойни медицински прегледи, в които трябва да се потвърди, че са девици.


Едно от момичетата разказва как на 15 -годишна възраст войници дошли в училището й, за да я попитат дали някога е правила секс. Тя служила на бащата на сегашния лидер на Северна Корея Ким Чен Ир в продължение на десетилетие. Тя никога не е викана за секс, но според източници причината е краткият период, прекаран в харема.


Други източници свидетелстват за оргии между севернокорейския елит. Според слухове Ким Чен Ин сформирал „войската” след смъртта на баща си. Съществуват и твърдения, че харемът бил обновен с „млади и високи жени”, каквито харесват войниците му.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна