IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
14:32 | 22 юни 2017
Обновен: 05:42 | 26 март 2024

Още един член на семейство Макрон в Елисейския дворец

Скоро Емануел и Бриджит Макрон ще си осиновят... кученце

По материала работи: Пламен Янков
Още един член на семейство Макрон в Елисейския дворец

Емануел и Бриджит Макрон в скоро време ще си осиновят кученце, информира nova.bg. Президентска традиция е в Елисейския дворец да има куче и много често това е лабрадор.


Но месец след като семейство Макрон се настани в президентския дворец все още няма своя любимец. Според информациите Емануел и Бриджит Макрон ще осиновят новия обитател от приют. 

 

Президентската двойка няма за първи път да има домашен любимец. Те вече са собственици на Фигаро - аржентински дог, който живее в Пикарди заедно с Тифани Озиер по-малката дъщеря на Бриджит Макрон. 

 

По време на мандата на Саркози в Елисейския дворец обитаваха лабрадори. Единият светъл лабрадор бе подарък от медицинския университет в Монреал през 2008 г., а вторият черен лабрадор, също подарък от канадците през 2014 г. от Федерацията на бившите френски бойци от Монреал.

 

Интересно е, че президентът Ширак по време на неговия мандат от Елисейския дворец направи истинско убежище за кучета - три малтийски болонки. Той имаше и черен лабрадор също подарък от медицинския университет в Монреал. 

Коментари

Новини Варна