IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Свят
19:08 | 19 август 2017
Обновен: 10:25 | 28 март 2024

Откриха изчезналия след атентата в Барселона 7-годишен Джулиан

Детето било в местна болница

По материала работи: Юлиян Атанасов
Откриха изчезналия след атентата в Барселона 7-годишен Джулиан

Снимка: Facebook

7-годишното момченце Джулиан Кадман, което изчезна в Барселона в деня на терористичното нападение, беше открито живо и здраво в болница, предадоха световните агенции.То беше сред издирваните лица, след като по време на атаката се отделило от майка си. Тя е сред сериозно пострадалите, но състоянието й е стабилно.Бащата, който живее в Лондон, вече е в Барселона, но не се съобщава дали се е събрал със сина си, съобщава Нова тв.

 

Джулиан бе отделен от майка си след нападението на булеварда "Ла Рамбла“, а семейството му се обърна с призиви да се помогне за намирането му.За това, че Джулиан се издирва, съобщи премиерът на Англия Тереза Мей, след като дядото на момчето пусна пост за социалната мрежа за изчезването на внука си. В него той помоли информацията да се споделя и ако някой има информация за 7-годишния му внук да съобщи.Джулиан и майка му са били в Барселона, за да присъстват на сватбено тържество.

 

 

dnes.bg

Четете още:Нова атака с нож срещу случайни минувачи, този път в Русия

 

Коментари

Новини Варна