IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
17:21 | 23 август 2017
Обновен: 20:05 | 20 април 2024

Арестуваха младеж - танцувал "Макарена" на кръстовище

Инцидентът станал в Саудитска Арабия

По материала работи: Слав Велев
Арестуваха младеж - танцувал "Макарена" на кръстовище

14-годишно момче бе арестувано в Саудитска Арабаия заради клип в социалната мрежа, на който се вижда как младежът танцува на кръстовище под звуците на "Макарена", предава БТА, цитирана от Дарик.

 

Момчето по-късно е освободено с предупреждение за безопасността на движението, съобщи министерството на вътрешните работи, цитирано от Ройтерс.


Видеото с момчето, което танцува под звуците на популярния хит от 90-те пред пет ленти, пълни с автомобили, спрели на червен светофар, получи широко разпространение в социалните мрежи.
 

Полицията заяви, че тийнейджърът е бил задържан за разпит, защото е показал "непристойно поведение на обществено място", затруднявайки трафика. Момчето е освободено без обвинение, след като той и настойникът му били разпитани.

 

Двамата са подписали писмена декларация, че момчето повече няма да демонстрира поведение, от което би могла да произтече опасност за неговия живот и живота на други", заяви ведомството.

Коментари

Новини Варна