IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
17:30 | 17 октомври 2017
Обновен: 13:26 | 24 март 2024

За снимките на НЛО преди ерата на Фотошоп

Тогава не е имало и дронове, а в някои от случаите и редовни полети на самолети

По материала работи: Слав Велев
За снимките на НЛО преди ерата на Фотошоп

Голяма част от снимките на НЛО вероятно са случайни отблясъци във фотообектива, дефекти в лещите или природни обекти със странна форма. Има вероятност една огромна част от останалите снимки на НЛО да са дронове или някакви тайни експериментални военни летателни апарати.
 

Все пак от създаването на атомната бомба в подземно градче в САЩ са минали повече от 60 години и за това време не се знае колко модерни правителствени технологии са разработвани и тествани в тайна от обществото.
 

Но има малък процент от снимките, които са необясними и наистина може да са свързани с присъствието на извънземен разум на земята, отбелязва Дарик.

 

Да не забравяме и стотиците случаи на срещи с необяснимото, при които няма фото доказателство, но са подкрепени с показанията на уважавани и сериозни хора от всички сфери на живота.
 

Едни от най-интересните доказателства за подобни кадри на НЛО идват не от настоящето, а от миналото. Това са стари снимки, направени преди ерата на дигиталната фотография и на програмите за фото монтаж и обработка.
 

Тогава не е имало и дронове, а в някои от случаите и редовни полети на самолети.
 

И все пак на тях се е запечатало нещо, което не би трябвало да е там.
 

Една от най-старите снимка на НЛО е от зимата на 1870 г. Направена е от неизвестен планинар-фотограф, който е снимал облачна формация от връх Вашингтон – най-високия връх в североизточната част на САЩ. Изображението е направено с модерния за времето си стереоскопичен фотоапарат. На него е запечатан необясним обект с цигарообразна форма. Някои от най-срещаните форми на НЛО са именно с такава форма, според хилядите показания на очевидци.
 

Тази снимка е едновременно и най-старата, и една от най-добрите снимки на НЛО.
 

Да не забравяме и факта, че през 1870 г. не е имало самолетни полети в тази част на света, нито дигитална обработка на фотографиите.
 

Снимката е закупена от Самюел Шърман през 2002 г. от Ebay за 385 долара. Шърман открива запечатаното НЛО на снимката едва, когато преглежда снимките у дома си.
 

Друга снимка на НЛО е направена през 1942 година в Китай. Открита е в стар китайски фото албум. Направена е от градски фотограф, който видял странен обект в небето, заснел го, а после продал снимката.
 

НЛО е запечатано и на снимка от 1920 година, но за нея не се знае почти нищо. Направена е в САЩ.
 

Снимка на НЛО е направена и в щата Колорадо през 1929 година, в близост до дъскорезница.

 

Една от най-известните снимки на НЛО е направена през 1942 година по време на така нареченото нападение над Лос Анджелис. Стотици жители на града твърдят, че са видели огромен обект в небето.


Теориите и догадките са много, като повечето са свързани с появата на НЛО над града.

Коментари

Новини Варна