IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
14:10 | 16 април 2018
Обновен: 12:12 | 17 март 2024

Отвлечена салвадорска журналистка беше открита мъртва

Младата жена вероятно е била удушена

По материала работи: Пламен Янков
Отвлечена салвадорска журналистка беше открита мъртва

Салвадорската журналистка Карла Турсиос, работила за в. "Пренса графика", е била убита, предаде Франс прес, позовавайки се на съобщение на вестника в Туитър.

 

33-годишната журналистка беше обявена за изчезнала вчера. Тялото й е било открито на път в околностите на селището Санта Роса Гуагчипилин, на 100 км североизточно от столицата Сан Салвадор, пише БТА, цитирана от Дарик.

 

Източник от прокуратурата потвърждава, че в събота вечерта на посочения път е било намерено тялото на жена. Тя не е била идентифицирана веднага поради липсата на лични документи. Младата жена вероятно е била удушена.

 

Семейството на Карла Турсиос и в. "Пренса графика" я обявиха за изчезнала в неделя. Според полицай, цитиран от всекидневника, тялото на журналистката е било разпознато от съпруга й.

 

В. "Пренса графика" изрази подкрепата си за семейството на убитата и публикува нейна снимка в Туитър. Засега властите не са съобщили никаква хипотеза за смъртта на Турсиос, майка на едно дете.

Коментари

Новини Варна