IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
20:46 | 18 юни 2018
Обновен: 04:40 | 11 април 2024

Тръмп: САЩ не са мигрантски лагер

Той защити въведената от него миграционна реформа в страната

По материала работи: Борис Проданов
Тръмп: САЩ не са мигрантски лагер

САЩ не са мигрантски лагер. Това отсече американският президент Доналд Тръмп, предаде "Гардиън".  Той направи изявлението в понеделник в Белия дом. В него, той дава ясно да се разбере, че това няма да бъде допуснато в страната. 

 

 

Той защити въведената от него миграционна реформа в страната. В същото време, говорител на департамента по вътрешна сигурност заяви, че няма да бъде поднесено извинение заради разделените семейства на мигранти. 

 

Незаконните действия трябва да бъдат санкционирани, се казва в изявлението. Това стана ясно след изнесената по-рано статистика.  Според нея около 2000 непълнолетни лица са били отделени от семействата си. Данните са за период от 6 месеца. Той продължи от 19 април до края на май.

 

До там се е стигнало заради политиката на "нулева толерантност" към нелегалните мигранти.Тръмп бе критикуван яростно от различни групи за решението си.

news.bg

Коментари

Новини Варна