IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
18:24 | 23 юни 2018
Обновен: 04:43 | 10 април 2024

Еманюел и Бриджит Макрон превърнаха Елисейския дворец в нощен клуб

Първата дама успя да танцува за няколко минути с най-голямата си дъщеря и внучка си

По материала работи: Борис Проданов
Еманюел и Бриджит Макрон превърнаха Елисейския дворец в нощен клуб

Прозорците на Елисейския дворец вибрираха в четвъртък вечерта под звуците на електронната музика. Президентската резиденция се превърна в сцена за изпълнителите Бъзи Пи, Кавински, Клое, Сезар и Кайди Смайл , пише "Пари Мач".

 

Към 22,30 часа държавният глава и съпругата му Бриджит взеха участие в партито, когато Кавински се качи на подиума и отвлече вниманието от звездата на вечерта. Застанали в източното крило, в което се помещават частните апартаменти на президента, президентската двойка се премести сред гостите и музикантите на "Night Call". В близост до тълпата, прилепнал към бариерите и смартфони във въздуха, Еманюел Макрон направи някои танцови стъпки заедно със съпругата си Бриджит. Изненадващ гост на музикалното събитие беше министърът на труда Мюриел Пенико, която също се радваше на шоуто.

 

Държавният глава и съпругата му споделиха този момент със семейството, тъй като една от дъщерите на Бриджит Макрон, Лорънс Озиер-Журдан, беше на партито. В черна вечерна рокля и на високи токчета, доведената дъщеря на държавния глава заедно с дъщеря си и съпруга си Гийом бяха в ранната вечер сред тълпата. Семейството се присъедини към Еманюел и Бриджит Макрон.

 

Първата дама, която като че ли харесваше смесицата от композитора на "Drive", успя да танцува за няколко минути с най-голямата си дъщеря и внучка си. Малко след полунощ Еманюел Макрон и съпругата му дойдоха за последно, но този път на сцената заедно с артистите. След като благодари на публиката, президентската двойка се върна в двореца, осветен в червено-бяло.

 

БГНЕС

Коментари

Новини Варна