IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Свят
20:33 | 19 август 2018
Обновен: 04:15 | 10 април 2024

Бейби бум в US болница: 16 сестри забременяха едновременно

Служителките на интензивното отделение ще раждат в рамките на 3 месеца

По материала работи: Юлиян Атанасов
Бейби бум в US болница: 16 сестри забременяха едновременно

В интензивното отделение на болница в Аризона има истински бейби бум, защото 16 медицински сестри се готвят да родят в рамките на 3 месеца от октомври до януари, съобщи Скай нюз.Жените от болницата „Дезърт медикъл сентър“ в Меса, близо до Финикс, уверяват, че не са се наговаряли и дори не са осъзнавали колко много от тях са в деликатно положение, докато не се включили в група за бъдещи майки в социалната мрежа Facebook.Колегите на бременните жени им помагат, като поемат грижите за пациенти с болести или лечения, които може да са опасни за тях или бебетата им.

 

Ръководството обаче е изправено пред истинско предизвикателство и вече се готви за отсъствието на толкова многобройна част от персонала. Те ще бъдат заменени от медицински сестри на временни договори по време на 12-седмичния им отпуск."Измислихме този план, за да почиваме по празниците", шегува се Джолийн Гароу от бременната група. Тя добави, че другите сестри вече малко са отегчени от разговорите между бъдещите майки и не им се слуша повече за подути крака и бебета, отбелязва БТА.

 

 

Четете още: Силен трус удари индонезийския остров Ломбок

 

Коментари

Новини Варна