IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
20:21 | 7 ноември 2018
Обновен: 01:15 | 14 април 2024

Тръмп с упрек към медиите

В първото си изявление пред медиите след обявяването на резултатите Тръмп заяви, че неговата партия "е отправила предизвикателство към историята", увеличавайки броя на сенаторите си

По материала работи: Слав Велев
Тръмп с упрек към медиите

Президентът на САЩ Доналд Тръмп порица изключително враждебното според него отразяване на него самия и на Републиканската партия по време на кампанията за изборите в средата на мандата, предаде ДПА.

 

 

В първото си изявление пред медиите след обявяването на резултатите Тръмп заяви, че неговата партия "е отправила предизвикателство към историята", увеличавайки броя на сенаторите си. Той приписа заслугите за победата на себе си, припомняйки за участието си в предизборната агитация.

 

 

"Тази усилена агитация спря синята вълна, за която те говореха", заяви Тръмп. Той призна, че партията му е претърпяла поражение в Камарата на представителите, но настоя, че републиканците са се представили по-добре от очакванията.

 

 

Президентът на САЩ добави, че гласоподавателите очевидно са наказали сенаторите от Демократическата партия заради техните действия по време на изслушването на съдията от Върховния съд Брет Кавано.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна