IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
14:08 | 28 ноември 2018
Обновен: 20:30 | 25 март 2024

Откриха съдебната палата във Варна (СНИМКИ)

Засега в Челябинска област, скоро се надяваме и в морската столица

По материала работи: Борис Проданов
Откриха съдебната палата във Варна (СНИМКИ)

В изключително тържествена обстановка в с. Варна, Челябинска област на Руската Федерация, се състоя откриването на новата съдебна палата. Участваха председателя на Челябинския областен съд Вячеслав Малашковец, началникът на Главното управление на провосъдието в района Валерий Биков, директорът на „Центъра за обслужване на съдиите в Челябинска област“ Михаил Литвинов, шефът на Варненския район Константин Мойсеев, председателят на районния съд Сергей Долгов, съдии.

 

Помещението на Съдбната палата във Варна е на 2 етажа и заема 349,3 кв.м. По-рано е принадлежало на Варненското лесничейство. За близо година обаче сградата е реновирана и вече е прекрасна, споделиха участниците в тържествената церемония. Подобренията са както отвътре, така и отвън – нови фасади, гранитни обковки.

Съдебната палата е оборудвана със зали за заседанията на съдебните състави. Кабинети за юристите, за служителите от администрацията, от архива и сигурността. Има СОТ, противопожарна инсталация, металодетектор. Цената на ремонта е над 5 млн. рубли.

 

sovselo.ru

 

Още по темата: Боен арсенал открит в мъж от Варна

Коментари

Новини Варна