IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Свят
08:38 | 7 декември 2018
Обновен: 21:04 | 10 април 2024

Заради бомбена заплаха евакуираха офисите на CNN

Телевизията минала на предварително записана програма

По материала работи: Пламен Янков
Заради бомбена заплаха евакуираха офисите на CNN

Офисите на американската телевизия CNN в Ню Йорк бяха евакуирани снощи от полицията след телефонно обаждане, че в сградата на Тайм Уорнър са скрити пет бомби, съобщи Ройтерс, цитирайки полицията.

 

Отцепен е бил район около Колъмбъс съркъл и сградата е била опразнена. Започнало е претърсване на помещенията. Обаждането е получено около 22 часа местно време от мъжки глас с южняшки акцент, предаде БТА, цитирана от dnes.bg.

 

Той е казал, че  в сградата на компания Тайм Уорнър на Колъмбъс съркъл, където се намира и редакцията на CNN, са поставени пет бомби. След евакуацията на сградата, охраната на компания е извършила първоначална проверка. След това всички помещения са били проверени от специализирани екипи на полицията.

 

Телевизията е минала на предварително записана програма. Същите офиси на CNN бяха евакуирани за кратко и през октомври, след като на медията бе доставена подозрителна пратка, съдържаща самоделно взривно устройство, припомня Асошиейтед прес.

Коментари

Новини Варна