IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
10:03 | 19 февруари 2019
Обновен: 09:21 | 23 март 2024

Разследват полицай, дал нареждане да се стреля срещу 50 Cent

Служителят на реда твърди, че коментарът му бил шега

По материала работи: Пламен Янков
Разследват полицай, дал нареждане да се стреля срещу 50 Cent

Вътрешно разследване започна полицията в Ню Йорк заради предполагаема заплаха срещу живота на американския рапър 50 Cent. Висшестоящ служител на реда казал на колегите си, ако видят изпълнителя на улицата, да го застрелят, съобщава Bulgaria ON AIR, цитирана от dnes.bg.

 

През 2007 година, американският рапър издава песента "Man Down", в която обвинява полицията в заплахи за насилие срещу него. 12 години по-късно текстът му се превръща в истина.

 

Говорител на полицията в Ню Йорк заяви, че тече вътрешно разследване. А причината - инспектор от районното управление в Бруклин е казал на колегите си да стрелят по рапъра, ако го видят.

 

Обвиненият Емануел Гонзалес твърди, че коментарът е бил направен на шега. 50 Cent, чието истинско име е Къртис Джаксън, обаче не го прие с усмивка.

 

Разследването е по сигнал на полицаи, присъствали на заплахата. 50 Cent и Гонзалес имат и предишни пререкания. Миналата година инспекторът е подал оплакване за тормоз от страна на рапъра след размяна на остри думи в Twitter, които вече са изтрити от мрежата.

 

Не е учудващо, че 50 Cent приема заплахата толкова сериозно. През 2000 година нападател го причаква пред къщата на баба му. Рапърър е прострелян девет пъти в ръцете, краката, гърдите и лицето. Оцелява като по чудо, но до ден днешен носи белега на лицето си и промяната в гласа си, която го изстрелва във върховете на световната рап сцена.

Коментари

Новини Варна