IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
15:09 | 23 април 2019
Обновен: 23:42 | 1 март 2024

Жена изостави годеника си след подкуп от свекървата

Майката на партньора й предложила $10 хил. долара за услугата

По материала работи: Пламен Янков
Жена изостави годеника си след подкуп от свекървата

Американка се съгласи да изотстави партьора си, след като нейната бъдеща свекърва й предложила 10 хиляди долара, за да осъществи раздялата, съобщава в. "Мирър“.

 

Жената разказала за случката в сайта Редит, но предпочела да запази анонимност.

 

В поста си тя твърди, че с приятеля й се запознали в колежа и ходели сериозно 5 години преди той да й предложи брак. Впоследствие обаче годеницата си дала сметка, че богатите родители на партньора й едва ли ще я одобрят за булка. И се оказала права.

 

Не след дълго родителското тяло на бъдещия младоженец и предложило 10 хиляди долара, ако тотално прекъсне връзката си с него, съобщава БТА, цитирана от dnes.bg.

 

На годеницата не й било нужно много. Напоследък нейният избранник се държал все по-лошо с нея и започвал да прилича на родителите си, а и посягал все по-често към чашката и го избивало към ревност и насилие.

 

Така че когато бъдещата й свекърва й се обадила с предложението, тя веднага го приела. Условие на сделката било обаче "подкупената" да пази сделката в тайна.

Коментари

Новини Варна