IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Свят
16:40 | 12 юни 2019
Обновен: 21:10 | 9 април 2024

Откриха тяло на дете, жертва на убиеца в Кипър

Тялото е на 6-годишната дъщеря на една от жертвите?

По материала работи: Слав Велев
Откриха тяло на дете, жертва на убиеца в Кипър

Kипърските власти откриха човешки останки в езерото Меми на острова, съобщава кипърският вестник "Филелефтерос". Предполага се, че става дума за тялото на 6-годишната Сиера, дъщеря на една от жертвите на обвинения за серия от убийства Никос Метаксас, предава БТА.

 

35-годишният армейски капитан беше задържан през април и призна за убийствата на седем жени, с които се е свързал в сайтове за запознанства. Сред предполагаемите жертви са и две момичета - на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите.

 

Смята се, че две от жертвите са от Филипините - майка и дъщеря. Други предполагаеми жертви са отново майка и дъщеря, но от Румъния, както и една жена от Непал.

 

Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали между септември 2016 г. и август 2018 г.

 

С тялото, открито днес, броят на намерените останки от жертви на убиеца става седем. Телата на три от жертвите, румънка и 8-годишната й дъщеря и филипинка, бяха открити в куфари в токсичното Червено езеро близо до меден рудник.

 

Полицията продължава да издирва три жени, които са разговаряли със заподозрения и все още не са открити.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна