IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Свят
12:55 | 24 юни 2019
Обновен: 01:46 | 18 април 2024

Стюардеси забравиха заспала пътничка в самолета

Кошмарите стават реалност, категорична е пострадалата

По материала работи: Пламен Янков
Стюардеси забравиха заспала пътничка в самолета

Пътничка в самолет на "Еър Канада" заспа и се събуди сама в пълна тъмнина в неподвижен самолет, очевидно забравена от екипажа, съобщи АФП, цитирана от БТА и Dnes.bg.


"Помислих си, че сънувам кошмар, сериозно, как би могло да се случи такова нещо" - казва Тифани Хадиш във видео, споделено от нейна приятелка на страницата на авиокомпанията във Facebook.


Тифани се свързва за кратко с приятел по мобилния си телефон, преди батерията му да се изчерпи. Тя не успява да го зареди, защото в самолета, изтеглен извън пистата на летище "Пиърсън" в Торонто, е прекъснато електричеството. Тя обаче намира аварийна лампа в кабината и отваря една от вратите на самолета, но от земята я делeli 15 м.


С лампата Тифани успява да привлече вниманието на шофьор на камионетка. Той я вижда да седи на ръба на вратата, с крака висящи във въздуха.


Авиокомпанията "Еър Канада" се е извинила за инцидента, станал в началото на юни, и е уверила, че води разследване. Тифани Адамс обаче продължава да сънува кошмари.


Четете още: Глоба от 50 лв. за шофиране без колан отменена заради затлъстяване
 

Коментари

Новини Варна