IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Свят
17:14 | 14 август 2019
Обновен: 06:50 | 28 март 2024

От килията на Епстайн се чували писъци и крещене

Информация за смъртта му се появила преди официалната

По материала работи: Слав Велев
От килията на Епстайн се чували писъци и крещене

Пищене и викове се чували от килията на Джефри Епстайн в деня на смъртта му, съобщават от CBS News.

 

Според анонимни източници на телевизията, останалите затворници са чули ясно виковете от килията на Епстайн, както и реакцията на пазачите, които го открили и се опитали да го спасят.

 

"Дишай Епстайн, дишай!“, крещял един от гардовете.

 

66-годишният мултимилионер умря сутринта на 10 август, след като беше останал без надзор близо 24 часа. Все още не се казва със сигурност каква е  причината за разследването, но един мистериозен пост в сайта 4chan хвърля светлина по случая.

 

"Не ме питайте как знам, но Епстайн умря преди час в затвора от обесване и сърдечен арест. Тези, които видите това първи, снимайте го“, пише анонимен потребител близо 40 минути преди първата световна агенция да съобщи за смъртта на обвинения за секс трафик милионер.

 

"Или си ченге или медицинско лице“, пишат други потребители на платформата. Изнасяне на такъв тип информация е незаконна, за това както полицията, така и спешните екипи са започнали вътрешни разследвания, за да разберат кой е отговорен за публикацията.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна