IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Свят
11:31 | 10 октомври 2019
Обновен: 13:28 | 13 март 2024

Почина бебето, намушкано с нож от 27-годишен българин в Лондон

Двамата с майка му бяха настанени в болница след кървавата драма

По материала работи: Пламен Янков
Почина бебето, намушкано с нож от 27-годишен българин в Лондон


3-седмичното момченце, което бе наръгано с нож заедно с майка си преди дни в английското градче Уолсенд, е починало, предаде „24 часа”, цитиран от Нова.

 

За нападението бе задържан 27-годишният български гражданин Денис Бейтула. От местната полиция отказаха да разкрият дали между жертвата и убиеца има роднинска връзка. Обясниха само, че те са се познавали. Съседи обаче твърдят, че са семейство, въпреки че нито в профила на Бейтула във Facebook, нито в този на 21-годишната майка на бебето - Андреа от Румъния, няма съобщение за раждането на бебето.

 

Разбира се, че двамата са били двойка, от общи снимки, най-вече публикувани от него. Майката е пускала единствено свои фотографии, на които се вижда, че е бременна. Последното й съобщение е няколко часа преди нападението и гласи: „Моля се на Бог да имам мъж, който да ме обича и това е моят син”. В профила на Бейтула има близо 400 коментара от хора, които го осъждат за стореното. Някои предполагат, че е посегнал на жената и бебето, защото се е почувствал пренебрегнат след неговото раждане. Други пък - че не е добре с главата или е бил под въздействието на алкохол и наркотици.

 

Каква е била причината, трябва да стане ясно на 31 октомври, когато Бейтула ще се изправи пред съда за втори път. При първото си явяване преди дни той само потвърди своята самоличност.

Коментари

Новини Варна