IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Свят
18:45 | 28 януари 2020
Обновен: 19:14 | 9 април 2024

Като по чудо: Жена оцеля след падане от 9-ия етаж, изправи се и потърси помощ

Охранителна камера от отсрещната сграда е записала моментът, в който жената пада в снежна преспа

По материала работи: Пламен Янков
Като по чудо: Жена оцеля след падане от 9-ия етаж, изправи се и потърси помощ

27-годишна жена оцеля по чудо след падане от деветия етаж на жилищен блок в руския град Излучинск, съобщава Дарик.

 

Охранителна камера от отсрещната сграда е записала моментът, в който жената пада в снежна преспа, след което остава известно време да лежи неподвижно на земята. По-късно се вижда как тя се изправя на краката си и започва да търси помощ от съгражданите си.

 

След инцидента жената, чиято самоличност не е оповестена, е откарана за преглед и изследвания в близката болница. От медицинското заведения са заявили след това, че пострадалата е с вътрешни наранявания, но няма счупени кости и няма никаква опасност за живота ѝ след ужасното падане.

 

Според лекарите жената е била истинска късметлийка, защото въпреки че е паднала върху снежна преспа, която омекотила удара, наистина са малко хората, които се разминават със сериозни травми след падане от такава височина.

 

Полицията е започнала разследване по случая, като засега е изключила криминален мотив да стои зад инцидента, случил се на 22 януари.

Коментари

Новини Варна